Bohemian garden

In het hartje van Zelem is het heerlijk vertoeven en kan je helemaal tot rust komen in onze Bohemian Garden. Je kan hier de hele zomer genieten van cocktails, streekbieren, lekkere tapas, streetfood, muziek en sfeervolle verlichting.

Geniet met familie en vrienden op onze idyllische Bohemian terrassen, een bohemian loungegedeelte met hangstoelen, zitzakken en strandstoelen. Een bohemian dinner gedeelte dat uitnodigt tot heerlijk tafelen. Verse ingrediënten, streekproducten en een vriendelijke bediening in een Ibiza bohemian sfeer doen u meteen op vakantie voelen. In ons Bohemian Dinner hebben we 100 overdekte zitplaatsen en op ons Bohemian lounge terras is er plaats voor 200 personen waaronder twee privé terrassen die ook verhuurd kunnen worden voor privé feesten met onze verschillende OFYR bbq formules. Gezinsvriendelijkheid dragen wij hoog in het vaandel. Kinderen kunnen hier op onze twee springkastelen komen spelen.

Combineer jouw bezoek met een leuke wandeling die vertrekt vanuit onze Bohemian Garden. Er zijn meerdere wandel- en fietsroutes. We zijn ook voorzien van een oplaadpunt voor elektrische fietsen en auto's alsook een ruime parking voor auto's. Bohemian Garden Nassau is van juni 2023 t.e.m. september 2023.